SHPËRNDAJE

Ajo së fundi ka përkrahur kampanjën “We play strong”, përmes futbollin e vajzave. Në rrjete sociale, këngëtarja ka shpërndarë kampanjën me mesazhin “E fortë është të jesh femër dhe atlete”.

Këto ditë këngëtarja është aktive në turneun në disa shtete evropiane, i cili deri tani po ecën shumë mirë.[VIDEO]