SHPËRNDAJE

Ndonëse është tërhequr nga posti i kryetarit të PVD-së pas 28 viteve, Riza Halimi ka deklaruar në televizionet lokale se do të vazhdojë të jetë aktiv politikisht pranë subjektit të PVD-së që është edhe bashkë-themelues i saj. Në Kuvendin e përgjithshem të PVD-së të mbajtur dje, ish-kryetari Halimi ka figuruar anëtarë i Këshillit politik të PVD-së. Simpatizant e PVD-së dhe ish-kryetarit Halimi do të hasin rastin në të ardhmën të dëgjojn edhe më tej nga ai.

Në Kuvendin e përgjithshëm të PVD-së është zgjedhur Shaip Kamberi si kandidat i vetëm për postin e kryetarit të PVD-së. Kamberi është kryetar i Komunës së Bujanocit dhe njëherit person i besueshëm i Riza Halimit./presheva.com