SHPËRNDAJE

Për shkak të zjarreve që po ndodhin në pyjet e Amazonës, miliona njerëz kanë reaguar nëpër media sociale.

E këtë ngjarje nuk e ka lënë anash as Ronaldo, duke shkruar në tëitter për këtë ngjarje që po ndodh.

“Amazon Rainforest prodhon më shumë se 20% të oksigjenit në botë dhe po digjet për 3 javët e fundit. Përgjegjësia është e jona të ndihmojmë për të shpëtuar planetin tonë”, tha Ronaldo