SHPËRNDAJE

Elbasani trembëdhjetë vjeçar nga fshati Gllanasellë e Drenasit mbijetoi nga masakra ku u vra babai i tij dhe shtatë burra të tjerë, duke qëndruar mes trupave të vdekur.

Ai në një rrëfim rrënqethës tregon në detaje për atë që ndodhi në kohën e luftës.

Rrëfimi i këtij djali do të prekë zemrën e çdo Shqiptari!

Rrëfimi i këtij djali do të prekë zemrën e çdo Shqiptari!Elbasani trembëdhjetë vjeçar nga fshati Gllanasellë e Drenasit mbijetojë nga masakra ku u vra babai i tij dhe shtatë burra të tjerë, duke qëndruar mes trupave të vdekur.Shpërndaje!

Gepostet von Hamëz Jashari Një Komb am Mittwoch, 17. Januar 2018