SHPËRNDAJE

Kanë filluar punimet në rregullimin e trotuareve në rrugën e Gjilanit.

Lajmin e kanë konfirmuar për portalin preshevacom zyrtarët e kabinetit të kryetatit të komunës.

Rregullimi i trotuareve në këtë pjesë periferike të qytetit është domosdoshmëri e kohës thonë zyrtarët komunal.

Trotuaret do të shërbejnë për sigurinë e fëmijëve që frekuenojnë këtë rrugë dhe këmbësorët në përgjithësi./presheva.com/