SHPËRNDAJE

Pas grekëve, edhe serbo-malazezët kanë nisur të ngrenë memorialet për ushtarët e tyre…Cilat janë projektet që po zbatohet larg syrit të medias e publikut? Si janë mbajtur ceremonitë e fshehta dhe kush është përfshirë? Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.