SHPËRNDAJE

Gazeta zyrtare publikon rritjen e akcizës dhe rritjen e çmimeve të konsumit në krahasim me vitin e kaluar, i cili do të zbatohet nga data 1 shkurt.

Në pajtim me Ligjin për akciza, qeveria shpalli shumat e reja të akcizës në linjë me rritjen e çmimeve të konsumit në vitin 2018 dhe shuma të reja i referohen produkteve të naftës, pijeve alkoolike, kafesë, duhanit./presheva.com/