SHPËRNDAJE

Në njëzet e katër orët e fundit, numri i të infektuarve me virus Covid 19 në jug të Serbisë është rritur me 14 raste të reja, sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë.

Në Vranjë, numri i rasteve të regjistruara të infeksionit u rrit nga nëntë në 16. Rritja më e lartë është regjistruar në komunën e Surdulicës, ku tani janë regjistruar gjithsej nëntë, krahasuar me dy rastet e mëparshme të Covid 19.

Dy raste të virusit janë regjistruar në Vladicin Han dhe një në komunën e Bujanoc.

Në tre komunat e tjera të rrethit të Pcinj: Bosilegrad, Targovishte, Preshevë, deri më tani nuk ka raste të regjistruara të infeksionit të virusit, mëson sot Instituti i Shëndetit Publik për rrethin e Pcinjës.