SHPËRNDAJE

Në doganën e Nishit nga muaji janar deri në muajin nëntor këtë vit janë doganuar 3360 vetura, apo 17% më shumë se në vitin 2015 të vitit të kaluar, tregojnë statistikat, raporton presheva.com.

Eksportimi i veturave të përdorura nga teritori i Knjnazhevcit e deri në Preshevcë sipas të dhënave të fundit të raportit të doganës, për dallim nga viti 2014, eksporti i veturave të vjetra e ka kaluar për 32%.

Edhe në tregu i Preshevës përvec ditëve të shtunë ku shiten dhe blihen veturat, në Preshevë gjithnjë e më shumë po vërehen auto sallone që shesin, blejnë dhe ndërrojnë vetura. /presheva.com/