SHPËRNDAJE

Duke punuar me CompareRaja, burimi gjithnjë i besueshëm i industrisë, Steve Hemmerstoffer, ka zbuluar se dizajni i iPhone me tri kamera që ka zbuluar më herët nuk është dizajni final i Apple.

Dhe tani ai ka zbuluar një tjetër. Dizajni që mund të shihni më lart është mbreslënës për dy gjëra. Së pari, dhe më e dukshme, është kthimi në një konfigurim horizontal të kamerës (siç shihet në sferat e iPhone Plus) me një blic të pozicionuar rreth kamerës kryesore dhe mikrofonit poshtë tij. Për shumë njerëz, kjo do të jetë një mënyrë shumë më e këndshme e integrimit të tre lenteve se sa ajo që spekulohej më parë. Thjerrëza shtesë pritet të vendosë një sensor potencialisht revolucionar 3D.

Së dyti, dhe më delikate, iPhone i ri ka edhe një kornizë më të vogël dhe pak më të hollë. Është e rëndësishme të theksohet se Hemmerstoffer thekson që të dy formatet e iPhone që ai ka zbuluar deri më tani janë të vërteta, por ato janë gjithashtu pjesë e procesit EVT (Engineering Validation Testing) të Apple, që do të thotë që mund të shohim një, të dyja ose asnjërën si version final.