SHPËRNDAJE

Instagram ka njoftouar për një veçori të re interaktive të quajtur “Emoji Slider”. Emoji Slider është i ngjashëm me atë të sondazhit , por ky i fundit mundëson një hapsirë më të gjerë përgjigjesh.

Funksioni i ri është pjesë e përditësimit të versionit të Instagram 44, i cili mund të shkarkohet në App Store dhe Google Play.
Kjo veçori është lehtë e funksionueshme dhe mund të shikoni rezultatet e saj në storie.