SHPËRNDAJE

Messi-Pepsi

Për të reklamuar biznesin duhen ide origjinale dhe një të tillë e ka pasur një motel në Kili. Pronarët e një moteli kanë vendosur të ofrojnë një pije falas për çdo klient, sa herë të Lionel Messi të shënojë gol në Copa America.

Natyrisht, është një gjest simbolik, pa ndonjë kosto të madhe, por imagjinoni sikur Messi të shënonte 2-3 gola për ndeshje, sepse deri tani ka shënuar vetëm një herë në dy ndeshje.

Në ndeshjen e radhës Argjentina ndeshet me Xhamajkën dhe shanset janë të mëdha që Messi të ‘qerasë’ me të paktën një pije klientët e ‘Motel Fantasia’-s.