SHPËRNDAJE

Uji është lënda që na nevojitet më shumë për të mbijetuar. Planeti ynë është i mbuluar me ujë. Trupat tanë janë pothuajse të kompozuar me të. Uji është në të vërtetë thelbi i jetës. Ai shpëton gjithashtu jetë njerëzish.

Shkencëtarët kanë kryer një eksperiment për të parë se sa tullumbace të mbushura me ujë mund të ndalojnë një plumb.

Rezultati është gati i pabesueshëm dhe shpjegimi është edhe më interesant.

Herës tjetër, kur të jeni në një gjendje të vështirë, dhe është dikush që do t’ju vrasë, siguroheni të keni 4 tullumbace me ujë para jush, dhe nuk keni pse të shqetësoheni për gjë tjetër. Ata nuk do t’ju bezdisin më.