SHPËRNDAJE

Stupcat po vazhdojnë të sjellin skeçe të reja që për tematikë kanë jetën e përditshme të shqiptarëve.

“American Movie me Vildane Zenelin” është episodi i ri i grupit të humorit, në një seri prej disa që do të dalin gjatë javëve në vazhdim.

Osman Azemi, Mensur Safqiu dhe Vedat Bajrami edhe këtë herë vijnë me role të reja dhe mjaft të veçanta, ku flasin për aktualitetin e ditëve të sotme.

Vedati luan rolin e Sahit plisit, i cili fillon një karrierë në hollivud në krah të modeles shqiptare, Vildane Zenelit. Osmani vjen në rolin e gruas së Sahitit, Sabilja e cila fillon ta xhelozon bashkëshortin. Mensuri në këtë skeç është regjisor i filmit.

Më regji të Genc Berishës dhe skenar të vetë aktorëve, këto skeçe po priten mjaft mirë nga publiku dhe fansat e shumtë të tyre, të cilët mezi prisnin rikthimin e grupit.