SHPËRNDAJE

E nderuar Familje Kadriu,

Me dhimbje dhe pikëllim të pamasë morëm lajmin tragjik të humbjes së jetës së fëmiut tuaj Flamurit

Ndjehemi thellësisht të prekur nga kjo humbje e madhe për Ju.

Qytetarët e komunës sonë përjetojnë sot një dhimbje të madhe dhe bashkëndjejnë me Ju.

Duke qenë të vetëdijshëm sa vështirë është të gjenden fjalët e duhura të ngushëllimit në tragjedi të tilla, në emër të Kuvendit komunalë të Preshevës dhe timin personal, ju shpreh ngushëllimet më të sinqerta në këto momente të rënda për Ju.

Me respekt

Sami Salihu