SHPËRNDAJE

Lëvizja për Reforma e Partisë Demokratike Shqiptare ka kryer të gjitha procedurat ligjore për regjistrim dhe certifikim, ka thënë kshtu në inervistën për portalin preshevacom, kryetari i kuvendt njëherit kryetarë i Lëvizjes për Reforma, Sami Salihu. Akuzat dhe shpifjet që bëhen nga Ragmi Mustafa janë të natyrës së tijë ka thënë Salihu./presheva.com/