SHPËRNDAJE

Kryetari i kuvendit, Sami Salihu përmes një postimi në fb uron stafin arsimorë për festën e 7 marsit.

Shumë urime dhe përgëzime në këtë 7 Mars për të gjithë mësuesit që besojnë tek nxënësit dhe edukojnë vlera.

Se kemi nevojë si shoqeri për modele që frymëzojnë ëndërra arritjesh dhe zhivillimi, shkruan në fb Sami Salihu./presheva.com/