SHPËRNDAJE

S7

Samsung ka konfirmuar se 21 shkurti do të jetë data kur do të bëhet dhe lançimi i pajisjeve të reja, ku pjesë e tyre do të jetë dhe Galaxy S7.

Galaxy S7 do të lançohet ditën e diel në Barelonë, në Kongresin Botëror të Mobilëve.

“Bëhuni gati që ta rimendoni se çfarë një telefon mund të bëjë. Galaxy i ri do të zbulohet më 21 shkurt”, ka shkruar Samsungu në videon e publikuar në YouTube.