SHPËRNDAJE

Samsung Galaxy S9 do të dalë më 25 shkurt.

Kompania koreano-jugore ka dërguar ftesat për eventin, të quajtur Unpacked.

Në Barcelonë do të dalë për herë të parë dhe smartphone i radhës.