SHPËRNDAJE

Shes Samsung gt s5230 eshte ne gjendje te rregullt cmimi: 30 Euro
Shes dhe Nokia 6500s-1 ne gjendje te rregullt cmimi: 40 euro
Shes Iphone 3GS 16gb n gjyre e zez ne gjendje te rregullt cmimi: 90 Euro

 Nr kontak: 063 1715 464