SHPËRNDAJE

Samsung Galaxy S9 Mini duket se po vjen dhe pavarësisht nga emri që ka, është duke u formuar si një hit i madh për specifikat që do t’i sjell.Herën e fundit Samsung lansoi një telefon të këtij lloji ishte Galaxy S5 Mini. Asnjëherë nuk kemi parë një version më të vogël të ‘vëllezërve’ nga gjiganti koreano-jugor.

Kjo mund të ndodhë për shkak se njerëzit dëshironin telefon më të vogël, por nuk u kufizuan në specifikimet që duhej të ishin për telefonat mini. Galaxy S9 Mini mund ta sjell atë me disa specifika mbresëlënëse. Për më shumë, Apple thuhet se lëshon një iPhone SE 2 së shpejti, kështu që ky hap paraprirës nga Samsung ka kuptim.

Sipas një liste të Geekbench ne mund të presim që Samsung Galaxy S9 mini të dal në 4 GB RAM, mjaft për çdo nevojë teknologjike të trendeve të tanishme. Pajisja do të jetë e drejtuar nga okta-core Qualcomm Snapdragon 660 CPU që do të thotë një Adreno 512 GPU. Pra, të gjitha këto shumë shpejt.