SHPËRNDAJE

Së shpejti do të filloj testimi masiv për Corona virusin.

-Do të testohen ata që kanë simptome, antarët e tij të familjes dhe ata që kanë qenë në kontakt me të.

-Nuk testohet për virus Corona secili që kollitet apo teshtin
Të gjithë ata që kanë simptome te pneumonisë virale me simptome si kollitje, ethe dhe vështirësi në frymëmarje dhe ka pasë kontakt me persona që janë të infektuar apo edhe kanë ardhë nga zona të rrezikuara – bën pjesë në personat që dyshohet se është i infektuar me virusin!

– Nëse keni simptome të virusit, ju duhet të lajmroheni në numrat e telefonit
Epidemiologët do ta kenë fjalën e fundit dhe vlersimin se a do të testoheni ju apo jo!-thuhet kështu në njoftin e shpallur nga drejtori i Shtëpis së shëndetit ” Presheva në Preshevë”, Driton Salihu./presheva.com/