SHPËRNDAJE

Dje në Bujanoc është mbajtur mbledhje konsultative që kishte për qëllim organizimin e seancës së përbashkët të këshilltarëve shqiptarë të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës. Në këtë mbledhje ishin të pranishëm të gjitha partitë politike që veprojn në Luginë, OVL e UçPMB-së, kryetari i KKSH-së Shukri Ymeri si dhe deputeti në parlamentin e Serbisë Fatmir Hasani (PVD). Përgaditja e dokumentit me kërkesat për përmisimin e të drejtave të shqiptarëve të Luginës së Preshevës është paraparë të përfundohet deri diten e nesërme./presheva.com/