SHPËRNDAJE

Anëtari i Kryesisë së Lëvizjes Besa, Blerim Sejdiu në emision ”Fol Tash” në Televizionin Koha ka folur për zhvillimet e fundit në vend dhe rolin e partisë së tij në këtë mes.
-Sejdiu ka folur për financimin e Lëvizjes Besa duke thënë se nuk janë duke u financuar nga ndonjë shoqëri jashtë shtetit.
-Ai nuk ka përgënjeshtruar zërat se do të jetë kandidat për Komunën e Zhelinës në zgjedhjet lokale.
-Sejdiu ka folur për Lëvizjen Besa dhe rolin e saj para krijimit të qeverisë dhe pas funksionimit të qeverisë së re.
Përndryshe, emisioni ”Fol Tash” me Venhar Ramadanin transmetohet çdo të hënë nga ora 21:40.