SHPËRNDAJE

Drejtuesit e shkollës së mesme teknike Presheva në Preshevë së bashku stafin punonjës dhe mësimdhënësit lëndorë shënuan sot ditën e shkollës e cila koinçidon me festën e mësuesit.

Në kuadër të manifestimit solemn të ditës së shkollës është bërë sot edhe prezantimi i profileve që funksionojnë në kuadër të shkollës.

Drejtori Telat Arifi me përkushtimin më të madh ndër vite si udhëheqës institucional ka bërë që kjo shkollë të mar pamje krejtësisht tjetër duke siguruar profile profesionale që janë në interes shkollimi për nxënësit tanë, thonë kështu për portalin preshevacom profesorët.

Semimaturantët preshevarë tani kanë mundësi më të mira në përzgjedhjen e drejtimeve profesionale./presheva.com/