SHPËRNDAJE

Salloni i bukurisë “Passion” organizon Seminar një ditorë mbi estetiken moderne dhe shëndetin.

Në shtëpinë e Kulturës, me 30 janar me fillim nga ora 19:00 do të mbahet Seminari i estetikës moderne, që do të organizohet nga Salloni i bukurisë ‘’Passion-Agi Hair Specialist’’.

Në këtë seminarë, që shënon edhe seminarin e parë të këtij lloji në Preshevë, do të prezantohen, ‘’teknologjitë më të reja estetike si dhe risi në shumë fusha të reja të stilizimit që deri më tani mund të themi se kanë munguar tek ne’’.

Hyrja është falas.