SHPËRNDAJE

Serbia ka shpallur gjendje të jashtëzakonshme në tërë territorin e Serbisë me paraqitjen e Corona virusit.

Mbyllen shkollat dhe të gjitha lokalet ky sipas kushtetutës ushtria mer nën kontrollë situatën./presheva.com/