SHPËRNDAJE

6 vjet pasi “Sex and the City 2” rezultoi një sukses i padiskutueshëm, mund të këtë një rikthim sërish për të githe fansat.

Një ndër aktoret ka dhënë sinjale mjaft të mira, duke na lënë në shpresë për një film të ri.

E intervistuar nga PA, Sarah Jessica Parker është shprehur: “Nuk mendoj se ndonjëra prej nesh ka thënë jo.

Nuk e di nëse është një seri apo film. Mendoj se mbetet një çështje e hapur dhe diskutimet do të vazhdojnë derisa gjithçka të zgjidhet. Gjithmonë ekziston mundësia, padiskutim”.