SHPËRNDAJE

osamire

Telegrafi shkruan se episodi më i ri i serialit shqiptar ‘O Sa Mirë’do të transmetohet më 30 tetor (e diel) në ora 20:00 në televizionin e KTV-së.

Ende nuk kanë vendosur se cili karakter i shqiptarëve të Maqedonisë do të shfaqet në serial, megjithëse janë në opsion i Kumanovës, Tetovës dhe Gostivarit.

Gjithashtu bëhet e ditur se trupës së aktorëve i janë bashkuar edhe këta tre aktorë Edon Bërveniku, Rifat Smani dhe Egzona Salihu që është aktore nga Presheva.

egzona

Serialit i është bashkuar edhe grupi i ‘Stupcat’, Vedat Bajrami, Osman Azemi dhe Mensur Safiçiu.