SHPËRNDAJE

Informohen nxënësit, prindërit dhe personeli arsimor se në bazë të vendimit për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme më 15.03.2020, në institucionet edukative-arsimore nga data 16.03.2020 ( e hënë) nuk do të punohet. Më datën 17.03.2020 e (martë) do të informoheni  për organizimin e mësimit në largësi (online).

Mësimdhënësit janë obliguar që të informohen për mirëmbajtjen e organizimit të mësimit në largësi dhe të njejtit  obligohen për t’i informuar prindërit dhe nxënësit.

Po ashtu, informohen arsimtarët e sh.f. ” Andulla Krashnica ”, në Miratoc se më datë 17.03.2020 (e martë), me filllim në ora 10:00 mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e këshillit të arsimtarëve.

Qëllimi: Informimi rreth organizimit të mësimit në largësi dhe mënyra e informimit të prindërve  dhe nxënësve-thuhet kështu në informatën e sh.f ”    Abdulla Krashnica”, Miratoc./presheva.com/