SHPËRNDAJE

 

Që nga themelimi 28 vite më parë të PVD-së pas Riza Halimit është emëruar kryetari i ri Shaip Kamberi. Kamberi është kryetar i Komunës së Bujanocit dhe njihet si bashkëpunëtor i ngushtë i Riza Halimit./presheva.com/