SHPËRNDAJE

Xherdan Shaqiri po vazhdon ta mbaj flamurin e Kosovës afër vetës së tij.

Futbollisti kosovar, Xherdan Shaqiri, edhe te Interi do të luajë me këpucët e tij sportive që kanë dy flamuj.

XherdanKopacka

Në njërën nga flamurin e Kosovës me emrat e vëllezërve Arianit e Erdin, teksa në tjetrën ka flamurin e Zvicrës me emrin e tij dhe të motrës së tij, Medina.