SHPËRNDAJE

Nëse trupi juaj është i thatë dhe i padehidratuar nuk mund të funksionojë asnjëherë si duhet. Secila qelizë në trup duhet ta përdorë ujin që të funksionojë.
Më poshtë janë disa shenja që tregojnë se keni mungesa të theksuara të ujit në trup:

Nëse keni urinë të errët

Frymëmarrje e rëndë

Lëkurë të thatë

Dhimbje muskujsh

Dhimbje koke ose nervozizëm.