SHPËRNDAJE

SHESIM TROJE, BANESA, LOKALE NË TË GJITHË PRESHEVËN DHE KOSOVË

NE I PËRGJIGJEMI KËRKESAVE TUAJA. NA KONTAKTONI PËR ÇFARDO LLOJ TROLLI, BANESE, NE JU ZGJIDHIM PROBLEMET TUAJA.

Shiten trojet në Komunën e Preshevës, na shkruani për çdo kërkesë në nr e viberit +381 62 183 00 77 te “Oki” ose ne thirni +381 63 8 22222 8

-Rekë të Tërrnavës 4000m2 me cmim 2.5 euro
-Llapinca e re, pa rruge, 2200m afer fakultetit me cmim 18 euro
-Xhadës vjetër afër pishinës 3200 m2 me çmim 6 euro
-Te Llapinca e re 3000m2 me çmim 35 euro
Ndërrim me veturë
-Te varrezat e stacionit hekurudhor 6200 m2 me çmim 14 euro
-Te xhamia e re në stacionin hekurudhor 11.000 m2 me çmim 23 euro përskaj rrugës me gjatësi 28 metra
-Xhadës vjetër përskej rrugës 15.000m2 me çmim 7.5 euro
-Xhadës vjetër 4500m2 me çmim 5 euro me gjatësi 26 metra përskaj rrugës
-4200 m2 në rekë të Tërrnavës, pa rrugë me çmim 2 euro
-Preshevë tek varrezat, pa rrugë, 4500m2 5.5 euro
-Te Allajt në Preshevë, 3500 m2 me çmim 5 euro
-Në Zhunicë dy ara nga 3500 m2 me çmim 2 euro pa rrugë
-Te pompa e gazit në Çukarkë, 9500 m2 me cmim 45 euro ndersa 33 metër përskaj rrugës
-Rruga 15 nëntori, 4000 m2, pa rrugë me çmim 55 euro
-Rrugës tranzitit, 5500 m2 me çmim 21 euro
-Te varrezat e Preshevës, 3200 m2 me çmim 45 euro
-Te varrezat e Preshevës, 6200 m2 me çmim 55 euro
-Nën hekurudhën e st hekurudhor 6200 m2 me çmim 20 euro
-Rekë të Tërrnavës, 10.000 m2 me çmim 4.5 euro afër policisë
-Rrugës Bushtranit, 16.000 m2 me çmim 4.5 euro
-Në Rekë të Tërnaves 5000m2 afër policisë, me çmim 3.5 euro
-Te allajt, 2500 m2 me çmim 7 euro
-Te gurthyesi për Tërrnavë, 7500m2 me çmim 20 euro
-Rrugës për Mamincë, njëra 4500 m2 me çmim 4.5 euro dhe tjetra 3800 m2 me çmim 3.5 euro
-Te varrezat e Preshevës, 3600 m2, me çmim 60 euro
-Te stacioni hekurudhor në Zhunicë, 3600 m2 pa rrugë, 3 euro m2
-Zhunicë 30000m2, afër shtëpive me çmim 11 euro

 

Troje-18