SHPËRNDAJE

Të nderuar prindër dhe kolegë
edhe një herë po ju përkujtoj që kujdesi për shëndetin e të gjithë njerëzve, po sidomos fëmijëve , në momentin e tanishëm, duhet të jetë maksimal.
Edhe një herë i tërheqim vërejtjen prindërve që vazhdimisht ti përcjellin fëmijët sa i përket temperaturës dhe simptomave të tjera, pasiqë rrezikojnë të denohen nëse dergojnë femijën në shkollë, duke e ditur që ka simptoma.

Me respekt
Fitore Sahiti