SHPËRNDAJE

Një person ka vendosur që të bëjë një eksperiment me iphone 6 dhe Coca Cola
Ai ka postuar një video në YouTube, në të cilën shihet një tigan në të cilin zien Coca-Colan.

Shikojeni!