SHPËRNDAJE

Kjo vajzë që e shihni në video është vërtetë një hajdute profesioniste.

Ajo ka mundur të vjedhë një lap top brenda një dyqani ku shiteshin kompjuter.

Vajza, më shumë utrësi, ka mundur që të marrë lap-topin dhe ta fshehë në rrobat e saj, që janë rroba të kulturës së vendit nga jo vjen.