SHPËRNDAJE

Shiten trojet përball pompës së benzinit VM OIL
Vendbanimi është i urbanizuar dhe të gjitha trojet janë te parcelizuara ku secili truall ka sip 323m2.
Cmimi sipas marrëveshjes
Për më shumë info kontaktoni ne nr +381 69 89 656 42