SHPËRNDAJE

Shtabi Komunal për Situata të Jashtëzakonshme nxorri vendim që të bëhet Publikimi i numrave zyrtarë dhe kujdestarë të institucioneve publike, ku qytetarët e komunës sonë, do të kenë mundësi të kontaktojnë për nevojat e tyre./presheva.com/