SHPËRNDAJE

 

Shkurte Gashi është një mike e familjes së Shyhretës e cila shpesh edhe i viziton ata.

Këngëtarja lidhi miqësi me Shyhretën, pavarësisht dallimit që kanë në moshë, përcjell ORAvip.

Shkurta ka një simpati të madhe edhe për renë e Shyhretës.

Ajo dhe Learta duken të lumtura që po e ndajnë kohën së bashku si dy shoqe të mira.