SHPËRNDAJE

Ministrja e Kulturës së Francës, Fleur Pellerin ka dhënë një deklaratë që ka shokuar të gjithë.

Por, Pellerin i është referuar më së shumti periudhës së fundit, kur angazhimet zyrtare nuk i kanë lënë kohë ti përkushtohet letërsisë.

“Nuk lexoj libra prej dy vjetësh. Lexoj shumë pak pasi nuk kam kohë”, ka thënë Pellerin në një intervistë për “Canal Plus”.

Ministrja me prejardhje aziatike ka thënë se prej 2 vjetësh lexon vetëm shkresa zyrtare, ligje dhe tekste publicitare.