1 shpallje nga Pajtim shabani

Inventar dhe paisje per berber

Preshevë €0.00

shiten paisjet dhe inventari per berber i teri ne gjendje te rregullt posedon 3 karrika per qethje dhe gjitha paisjet

Shitës i rregullt
0621878147

Numri i telefonit
S'ka adresë