Shitës i rregullt
Presheva.com/shop

Numri i telefonit
0638160596

Agjensioni per Patundshmeri Bellça Presheve ofron për shitje;

Banesa Perfekte në Proces të Ndërtimit me Oferta

Befasuese.

Ejani dhe Befasohuni Ne Rrugen “Vellezerit

Frasheri” apo tek Lagja “Llapinca E Re” Perball

Universitetit te Novi Pazarit dega ne Preshevë

Banesat jan me keto dim.

Banesa-61m2 me kete renditje;

Qendrim Ditor

Kuzhin-Tryezari

1-Dhom te gjumit

1-Banjo-WC

1-Depo

Banesa 90m2 me kete renditje;

Qendrim Ditor

Kuzhine-Tryezari

2-Dhoma te Fjetjes

1-Banjo-Wc

1-Garderober

Banesa-105m2 ka kete renditje;

Qendrim Ditor

Kuzhine-Tryezari

3-Dhoma te Fjetjes

1-Banjo-Wc

1-Garderober

Përmë shum info Rreth Ofertave tona na kont;

Fcb/Agjensioni per Patundshmeri Bellca Presheve

mob.0638160596 Viber-Watcapp-+381637465558

Ju mirepresin ne Agjencionin Bellca Patundshmeri

Gjindemi ne Rrugen.Zenel Ajdini