Shitës i rregullt
063-1965693

Numri i telefonit
063-1965693

Shes dy goma 13 thuaj secte reja vetem afer 100 km te perdorura arsyeja e shitjes vetura jashte perdorimit gomat shiten dy komplet 50 dhe me felne 60