Shitës i rregullt
0621878147

Numri i telefonit
0621878147

shiten paisjet dhe inventari per berber i teri ne gjendje te rregullt posedon 3 karrika per qethje dhe gjitha paisjet tjera.Cmimi sipas marrveshjes