Shitës i rregullt
+381621643918

Numri i telefonit
+381621643918

Ne shitje karrige me kembe hekuri galvanizuar (cinkovan) , shume praktike per bare , lokale,  restorante,  oborre per ambjente te jashtme dhe te brendshme etj.
Çmimi 12,5  euro
Kontakt tel. 0621643918