Shitës i rregullt
0621928567

Numri i telefonit
S'ka adresë

Kerkojm kujdestare per perkujdesjen e nje femije me prinder qe punojn 2 her ne jave.
Pastrimi i shtepis duhet te behet qdo dit ne nivel te larte, si dhe pergaditja e ushqimit

Ju lutem vetem oferta serioze.

Na kontaktoni permes e- mailit.