Shitës i rregullt
Presheva.com/shop

Numri i telefonit
+381606600460

Shitet Banesa në objektin afaristo-banesor me lokacion në Qendër të Preshevës rruga M.Tito. Banesa është në katin e 2 dhe posedon 3 dhoma gjumi, Qendrim ditor, kuzhin, WC, banjo gjithashtu dhe furnizimin me ujë te pishëm 24h. Objekti posedon vetem dy banesa qe ofron exclusivitet te blerësit potencial!  Objekti është I pajisur me leje ndërtimi me Nr. të lejes ROP–PRE-30035-CPIH-4/2017 dhe te gjitha dokumentat bartëse, per vertetim mundeni te pyesni ne zyren e urbanizmit. Për më shum informata rreth Cmimit apo rreth Banesës na kontaktoni në numrat e tel.

Mob.  +381606600460

Viber. +4917623407100