Shitës i rregullt
Presheva.com/shop

Numri i telefonit
Prishtinë

Lokali gjindet ne prishtine dhe eshte ne pozite shum te mire per te zhvilluar biznes , eshte afer sheshit nene tereza dhe skenderbeu