Shitës i rregullt
Presheva.com/shop

Numri i telefonit
+37745839272

Makina eshte ne gjendje te rregullt dhe eshte mjaft e ruajtur. 
Posedon :
1.5 Diesel 2001 
Klime
Fellnet
Mbyllje centrale
ABS 
Numri i kilometrave te kaluara : 212,223 km

Cmimi eshte i negociueshem dhe jemi gjithashtu te interesuar per nderrim me ndonje makine me te madhe. 

Na kontakoni ne Viber.